DDR postzegels toegevoegd

Welkom bij het eerste blog bericht van deze webwinkel!


Van verschillende bezoekers krijg ik regelmatig vragen over kilowaar, nieuw geplaatste zegels en nog veel meer uiteenlopende vragen. Het is de bedoeling dat ik U via dit blog op de hoogte breng van veranderingen in de winkel. Zodra ik kavels van een bepaald gebied ga plaatsen zal ik daarover berichten, mocht er nieuwe kilowaar zijn dan zal ik dit ook hier laten weten. U hoeft dus niet elke keer de hele webwinkel door te spitten om te kijken of er iets bij is gekomen. Nu zal ik niet voor elk zegeltje een blogbericht plaatsen maar als ik bijvoorbeeld jaren BRD, Berlin of DDR bijwerk zal ik het melden.

De afgelopen weken heb ik flink wat zegels DDR geplaatst, meest postfrisse en hier en daar wat gestempeld materiaal. Op dit moment ben ik bezig met het plaatsen van plaatfouten DDR, de nadruk ligt hierbij op de jaren ´50, ´60 en ´70.

Kilowaar BRD heb ik al een tijdje niet in de aanbieding en ik verwacht dit ook niet op korte termijn te kunnen aanbieden. Er is op dit moment niet veel soeps te koop in Duitsland en ik wil u niet teleurstellen met slechte kilowaar. De meeste kilowaar die ik op dit moment binnen krijg is zo slecht dat ik het bijna in z´n geheel doorstuur naar een groothandel. Ik blijf echter zoeken naar leuk spul en hopelijk kom ik weer eens wat leuks tegen.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog